Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Fujitsu je predstavil novi skener fi-7300NX

Povezovanje neposredno s sistemi strank za izboljšanje poslovne učinkovitosti

Fujitsu, vodilni svetovni proizvajalec optičnih bralnikov, je napovedal nov skener fi-7300NX, inovativni skener slik, ki se neposredno povezuje z odjemalskimi sistemi, kot najnovejšo rešitev za skeniranje slik za poslovno uporabo v času digitalne transformacije.

 Fujitsu skener na dotik

Ključne funkcije:

Brezhibna vključitev v poslovne sisteme
Uporabniki lahko začnejo skenirati s pomočjo skenerjevega zaslona na dotik ali preko različnih aplikacij na pametnih napravah. Uporaba SDK omogoča neposreden prenos podatkov na odjemalske spletne sisteme. Močno šifriranje podatkov omogoča nenehno zaščiten prenos podatkov.

Skeniranje brez računalnika
S fi-7300NX lahko uporabniki zdaj skenirajo in shranjujejo dokumente brez uporabe lokalnega računalnika. Uporabniki se preprosto prijavijo v optični bralnik fi-7300NX z uporabo overovitve NFC * 2 in na zaslonu z dotikom izberejo željeno storitev iz svojega osebnega menija. Prilagojeni meniji opravil se prikažejo z overovitvijo uporabnika in zagotavljajo učinkovito in varno zajemanje podatkov za vsakega posameznega uporabnika.

Optično branje iz vaše pametne naprave na katerokoli poslovno platformo
Kombiniranje skenerja fi-7300NX s Fujitsevo novo programsko opremo PaperStream NX Manager omogoča uporabnikom skeniranje iz mobilnih ali spletnih aplikacij, odprte na pametnih napravah ali terminalih z majhnimi odjemalci. Brezhibna vključitev v odjemalske sisteme omogoča uporabo različnih naprav za skeniranje.

3 vrste SDK, ki ustrezajo uporabniškim okoljem
Paket PaperStream NX Manager SDK omogoča povezovanje z različnimi sistemi in aplikacijami odjemalcev. Fi-7300NX bo podpiral različne partnerske integracije, ki omogočajo celovit proces obdelave. Ponujene so tri vrste SDK: REST API za razvoj spletnih aplikacij, API za preverjanje pristnosti s strani NFC ali strežnika za preverjanje pristnosti ter API, ki povezuje PaperStream NX Manager z drugimi sistemi za podjetja in programsko opremo za upravljanje dokumentov.

 Fujitsu skener wifi

Uporabniku prijazna strojna oprema

Dosledna, visokohitrostno skeniranje 
V skladu z zapuščino serije fi visoke hitrosti, doslednega vlaganje papirja, fi-7300NX ima hitrosti 60 ppm / 120 slik / min za dokumente velikosti pisem. Dokumenti zloženi na polovico in prodajni lističi iz termalnega papirja so prav tako enostavni za skeniranje z ročnim načinom vlaganja. Fi-7300NX je prvi samostojni skener v industriji, ki podpira Wi-Fi v frekvenčnem pasu 5 GHz.

Intuitiven 4,3-palčni zaslon na dotik za preprosto kontrolo in preverjanje skeniranja
Zaslon na dotik uporabnikom omogoča intuitivno izvajanje operacij, kot so skeniranje in preverjanje podatkov v sličicah. Na zaslonu so prikazana tudi sporočila ali navodila z ilustracijami, ki zagotavljajo navodila uporabnikom.

Postavite ga kjerkoli s prilagodljivostjo Wi-Fi-ja
Fi-7300NX uvaja PaperStream IP Net, gonilnik, ki omogoča povezljivost z omrežjem. Povezava brez kabla USB omogoča, da se skener postavi, kjerkoli je to potrebno, da izboljša storilnost uporabnika, zmanjša prekinitve in naredi več prostora za drugo rabljeno opremo. Napredni gonilnik in programska oprema, PaperStream IP in PaperStream Capture omogočata uporabnikom, da v celoti uživajo v preprostih operacijah skeniranja in visokokakovostnih slikah.


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X