Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Servis

Smo profesionalni servis Fujitsu skenerjev. Popravljamo in čistimo vse vrste Fujitsu dokumentnih skenerjev. Imamo številna leta izkušenjj in neprestanega izobraževanja na področju servisa skenerjev  in sorodnih naprav. Z novimi tehnologijami ter nenehnim izpopolnjevanjem pri proizvajalcih zagotavljamo kvaliteten in hiter servis skenerjev in ostale računalniške opreme. Kvaliteten, zanesljiv in hiter servis skenerjev je za nas in naše stranke na prvem mestu!

V kolikor imate težavo s skenerjem ali katerokoli drugo napravo nas lahko pokličete ali obiščete naš servis vsak delovni dan. Prijazni tehniki Vam bodo pomagali in poskrbeli za hiter servis in čiščenje vašega skenerja ali druge naprave. Svojim strankam zagotavljamo tudi nadomestno opremo pri poslovno kritičnih aplikacijah ko vaše delo ne more stati.

Poleg servisa Vam ugodno nudimo potrošni material in rezervne dele za vaš skener. Z ugodnimi rešitvami za skeniranje ter prijazno ceno skena Vam lahko prihranimo ogromno denarja. Preverite cene potrošnega materjala skenerjev v naši spletni trgovini ali nas kontaktirajte. Z veseljem Vam bomo pripravili ponudbo za potrošni material pri kateri bosteprecej prihranili.

 

Pooblaščeni smo za prodajo, servis in vzdrževanje skenerjev Fujitsu in programske opreme Kofax.

 

Delovni čas: 
PON - PET: od 8:30 do 15:30

 

Tel.: +386 1 235 02 24

KONTAKTNI OBRAZEC

8 Artiklov

po strani

Padajoče
 1. Univerzalni čistilni set za skenerje

  Univerzalni čistilni set za skenerje

  Univerzalni čistilni set za skenerje je namenjen čiščenju stekel, vlečnih gumic, transportnega mehanizma in ohišij skenerjev.

 2. Električni pihalnik za prah DATAVAC ED500P za čiščenje elektronskih naprav

  Električni pihalnik za prah DATAVAC ED500P za čiščenje elektronskih naprav

  MetroVac-ov »green power« pihalnik zraka je najnovejši dodatek k uspešni DataVac liniji. Pihalnik – nov model je popolnoma prenovljen - je veliko bolj kompakten in udoben za uporabo od prejšnjega modela in ima nov neverjetno močan 500-wattni motor, ki popolnoma odnese prah, umazanijo in smeti z dragih računalnikov in ostale elektronske opreme, da lahko delujejo na največji učinkovitosti. Novi DataVac Electric Duster je bolj ekološko usmerjen, bolj učinkovit in cenovno ugodnejša rešitev v primerjavi z različnimi spornimi pločevinkami zraka, ki trenutno prevladujejo.

 3. DATAVAC MDV-1BA

  Sesalnik za prah DATAVAC MDV-1BA za čiščenje elektronskih naprav

  Dandanes ne morete poslovati, če vaš računalnik ne dela. V enem trenutku lahko kosi vlaken, prah, lasje, drobci papirja in druga umazanija povzročijo popolno prenehanje delovanja vašega računalnika. To povzroči nedokončane projekte, podrte urnike in drag premor. Ampak zdaj je tu DataVac®, najboljši sistem za čiščenje računalnikov.

 4. DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  Nov pihalnik DataVac® ESD Safe Electric Duster® je okolju prijaznejša, bolj učinkovita in cenovno ugodnejša alternativa kontroverznemu stisnjenemu zraku v pločevinki, ki se trenutno najpogosteje uporablja za čiščenje računalniške opreme.

 5. Sesalnik za prah DATAVAC MDV-2BA za čiščenje elektronskih naprav

  Sesalnik za prah DATAVAC MDV-2BA za čiščenje elektronskih naprav

  Predstavljamo DataVac® Pro serijo najboljših sistemov za čiščenje računalnikov in računalniške opreme.

  V nekem trenutku lahko prah, lasje, vlakna, odrezki papirja in drugi majhni delci onemogočijo delovanje vašega računalnika, kar lahko povzroči drag zastoj vašega dela. 

   

 6. Sesalnik za prah DATAVAC MDV-3BA za čiščenje elektronskih naprav

  Sesalnik za prah DATAVAC MDV-3BA za čiščenje elektronskih naprav

  Predstavljamo DataVac® Pro serijo najboljših sistemov za čiščenje računalnikov in računalniške opreme.

  V nekem trenutku lahko prah, lasje, vlakna, odrezki papirja in drugi majhni delci onemogočijo delovanje vašega računalnika, kar lahko povzroči drag zastoj vašega dela. 

   

 7. Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Osušite celoten avto le v nekaj minutah brez puščanja mikro prask ali pack zaradi vode. Revolution™ uporablja topel, suho filtriran zrak za odpihovanje vode tudi iz težko dostopnih kotičkov, ki jih ne morete doseči s krpo in drugimi sredstvi.
 8. CompuCleaner - Electric Air Duster

  Električni pihalnik CompuCleaner Electric Duster 240 V za čiščenje elektronskih naprav

  Najbolje prodajani čistilec za računalniško opremo v ZDA je po novem na voljo tudi v Sloveniji! CompuCleanar je lahek in robustno oblikovan, zato zagotavlja udobno uporabo v industrijskih in pisarniških okoljih. Pride v kompletu s celostnim naborom nastavkov za natančno in učinkovito čiščenje tudi najtežje dostopnih kotičkov.

8 Artiklov

po strani

Padajoče

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X