Kofax Express

Kofax Express

Kofax Express je programska oprema za zajem ter upravljanje dokumentov . Omogoča hitro skeniranje ob hkratnem pregledovanju dokumentov, branjem črtnih kod, indeksiranju in organizacijo podatkov . Vgrajeno ima napredno Kofax VRS tehnologijo, ki zagotavlja optimalno kvaliteto skenirane slike, sproti optimizira in popravlja napake zajema ter na splošno izboljšuje učinkovitost Kofax Express sistema. Kofax Express lahko avtomatsko izvaža zajete in urejene informacije v več kot 100 vključenih sistemov ERP, DMS, CRM, vključno s programsko aplikacijo Microsoft SharePoint.

5 Artiklov

po strani

Padajoče
 1. Kofax Express Desktop

  Kofax Express Desktop

  Brez DDV: 589,20 € Z DDV: 718,82 €

  Kofax Express Desktop je "all-in-one" programska oprema za zajem in digitalizacijo papirne dokumentacije. Omogoča enostavno in hitro skeniranje, indeksiranje in izvoz dokumentov, zahvaljujoč bogati funkcionalnosti sočasnega pregledovanja in avtomatskega indeksiranja z OCR ali bar kodami.

 2. Kofax Express Workgroup KX-WSC0-0001

  Kofax Express Workgroup KX-WSC0-0001

  Brez DDV: 1.531,20 € Z DDV: 1.868,06 €

  Kofax Express Workgroup je "all-in-one" programska oprema za zajem in digitalizacijo papirne dokumentacije. Omogoča enostavno in hitro skeniranje, indeksiranje in izvoz dokumentov, zahvaljujoč bogati funkcionalnosti sočasnega pregledovanja in avtomatskega indeksiranja z OCR ali bar kodami.

 3. Kofax Express Low Volume Production

  Kofax Express Low Volume Production

  Brez DDV: 2.355,60 € Z DDV: 2.873,83 €

  Kofax Express Low Volume Production je "all-in-one" programska oprema za zajem in digitalizacijo papirne dokumentacije. Omogoča enostavno in hitro skeniranje, indeksiranje in izvoz dokumentov, zahvaljujoč bogati funkcionalnosti sočasnega pregledovanja in avtomatskega indeksiranja z OCR ali bar kodami.

 4. Kofax Express High Volume Production

  Kofax Express High Volume Production

  Brez DDV: 11.546,40 € Z DDV: 14.086,61 €

  Kofax Express High Volume Production je "all-in-one" programska oprema za zajem in digitalizacijo papirne dokumentacije. Omogoča enostavno in hitro skeniranje, indeksiranje in izvoz dokumentov, zahvaljujoč bogati funkcionalnosti sočasnega pregledovanja in avtomatskega indeksiranja z OCR ali bar kodami.

 5. Kofax Express Mid Volume Production

  Kofax Express Mid Volume Production

  Brez DDV: 8.835,60 € Z DDV: 10.779,43 €

  Kofax Express Mid Volume Production je "all-in-one" programska oprema za zajem in digitalizacijo papirne dokumentacije. Omogoča enostavno in hitro skeniranje, indeksiranje in izvoz dokumentov, zahvaljujoč bogati funkcionalnosti sočasnega pregledovanja in avtomatskega indeksiranja z OCR ali bar kodami.

5 Artiklov

po strani

Padajoče

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X